Flyttstäd till ett fast pris!

Det sista man vill tänka på vid en flytt är städningen. Med Lilla Service flyttstädsstjänst får ni ett dokumenterat noggrant resultat varje gång.

Få en Prisuppskattning direkt

Få reda på kostnaden av ditt flyttstäd direkt via vår flyttstädskalkylator. Fyll i uppgifterna nedan!

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Så här går det till

N

Ni kontaktar oss

Vi är inte svåra att få tag på. Ni når Lilla service på telefon, mail, direkt via hemsidan eller på sociala medier (facebook).

N

Vad är ert behov

Hur stort är flyttstädet?  När skall det vara klart? Vart ligger objektet? Har ni några övriga önskemål?
N

Vi bokar er!

Ni tillhandahåller oss med information om adress och era kontaktuppgifter. Därefter bokas ert flyttstäd in i systemet. Kort därefter får ni en bekräftelse.

Flyttstädning

I våra flyttstäd är det många moment som skall gås igenom. Vi har därför valt att sammanställa en broschyr med alla de moment och punkter vi utför i alla våra flyttstäd. Har ni övriga önskemål är det viktigt att ni informerar oss om detta vid bokningstillfället.

Kontakta oss

1 + 13 =

<a href="http://www.uc.se/risksigill2/?showorg=559161-2246&language=swe" title="Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser." target="_blank"><img src="https://www.uc.se/ucsigill2/sigill?org=559161-2246&language=swe&product=psa&fontcolor=b&type=svg" alt="" style="border:0;"/></a>

Lilla Service AB

Org.nr: 559161-2246

Innehar F-skattesedel.

Info@lillaservice.se

0768661234